0

Т реньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе много щастлив след успеха с 5:3 на финала на Световното клубно първенство. Той смята, че със спечелването на този трофей тимът му ще се вдъхнови, за да постигне още успехи до края на сезона в останалите турнири, в които участва. „Подобряваме се и този трофей ще ни вдъхнови да се борим за всички останали. Точно това и ще направим. Много играчи като Бензема се завръщат. Милитао е вече тук. Отборът подобрява представянето си, макар да имаше някои грешки в отбрана“, заяви Анчелоти.

Той похвали представянето на Валверде и Винисиус, като се пошегува, че няма нужда да къса треньорската си диплома, след като уругваецът отбеляза 11-ия си гол през сезона, какъвто залог имаше. „В крайна сметка няма да се наложи да късам дипломата си, защото Валверде вече има 11 гола. Федерико имаше труден период, но вече се завръща към най-доброто, на което е способен. Той носи много енергия, когато се чувства добре и е много полезен на отбора. Винисиус продължава да прогресира. Той може да направи разликата във всеки мач, умее да бележи важни голове. Неговата седмица бе същата, както на отбора - първо ни болеше от загубата в Майорка, но това ни даде желание да побеждаваме. Той ще почива няколко дни и ще се завърне срещу Осасуна. В момента той не показва умора, но въпреки това смятам да му дам почивка“, заяви италианецът. Той коментира и бъдещето си в Реал Мадрид, особено след спекулациите в последните дни: „Няма да напускам. Оставам тук, докато не ме изгонят“.

Страхотна новина! Бебето на Феде Валверде от Реал Мадрид е живо! Уругваецът и половинката очакваха най-лошото, но всичко се промени за добро