0

К илиан Мбапе "не е съгласен" с използването на образа му за кампанията за продажба на абонаментни карти, обяви футболистът в профила си в Инстаграм.

"В нито един момент не бях информиран за това", написа звездата на парижани, след като е видял промоционалната кампания, в която звезда е именно той. "Това прилича на базово интервю по време на маркетинг ден за клуба. Не съм съгласен с публикуваното видео", добави той.

"Ето защо се боря за правата върху индивидуалния имидж. ПСЖ е голям клуб и голямо семейство, но това не е Килиан Сен Жермен", заключи той.

Мбапе е единственият, който говори в промоционалния филм за кампанията за подновяване на абонаментните карти за сезон 2023-24, като не присъстват другите големи звезди на парижани Лионел Меси, който може да напусне в края на договора си през юни, както и контузеният Неймар.

Обещаващите таланти на клуба Уорън Заир-Емери, Исмаил Гарби и Илиес Усни, както и португалският национал Нуно Мендеш също са в клипа, както и градинарят на стадиона.

"12-ият играч е този, който ни дава допълнителни сили да водим битките си", казва в клипа Мпабе. "Да бъдеш парижанин, това е да си горд от това, което си и да не забравяш откъде идваш", добавя нападателят.

От Пари Сен Жермен не са реагирали до момента на позицията на Килиан Мбапе. Футболистът отказва да участва в реклами и за националния отбор на Франция.