0

М ениджърът на Ливърпул Юрген Клоп оспори решението на българския рефер Георги Кабаков да отмени попадение на Джарел Куанса в края, с което „червените“ щяха да измъкнат точка при гостуването на Тулуза в Лига Европа.

Ливърпул загуби с 2:3, но можеше да си тръгне с реми от стадиона на Тулуза, ако в самия край Кабаков не бе отменил гол за игра с ръка. 

Той бе посочил центъра, когато беше извикан от ВАР-съдията Драгомир Драганов пред монитора. Там Кабаков прецени, че има игра с ръка, решение, с което Юрген Клоп не е съгласен.

"Видях видеото едва сега и за мен това не е игра с ръка. Топката отива в гърдите и след това не виждам контакт с ръката, честно казано. Може би съдиите са гледали различна картина от моята. Но не съдийството е основният ми проблем тази вечер, а фактът, че не играхме достатъчно добре", каза Клоп.

Той джентълменски призна превъзходството на френския тим. 

Въпреки поражението Ливърпул остава лидер в група Е с 9 точки от четири мача, Тулуза е втори със 7 точки.

"Загубихме заслужено, защото те спечелиха почти всички единоборства", отбеляза Клоп пред репортерите.

Това беше вторият разочароващ резултат за една седмица за Ливърпул след равенството в неделя в Лутън Таун, но Клоп каза, че е доволен от темпото и интензитета на неговия отбор.

"Не, не се притеснявам. В крайна сметка дадохме всичко. Но проблемът е в един футболен мач, че трябва да направиш решаващите неща в правилния момент. Не можем да допуснем отново головете, които допуснахме", коментира още Клоп.

Източник: БТА