0

К ристиано Роналдо официализира снощи трансфера си в арабския Ал Насър. Побдителните обаче се разровиха в архивите и намериха негоо изказване от преди 7 години, когато той беше в Реал Мадрид.и спореше с Меси за най-добър футболист на планетата.

На въпрос дали има вариант да приключи кариерата си в САЩ или Арабския свят, той заяви, че би завършил професионалната си кариера "достойно"

„Да подпиша в МЛС или Арабския свят? Остават ми още шест или седем години и искам да завърша кариерата си на върха, с достойнство, във велик клуб. Това не означава, че смятам, че отиването в Съединените щати, Катар или Дубай не е правилно, но не се виждам там", каза той в английската телевизионна програма „Шоуто на Джонатан Рос”.

„Очаквам с нетърпение да открия нов футболен шампионат в друга страна. Визията на Ал Насър е много вдъхновяваща и се радвам да се присъединя към съотборниците си, за да можем заедно да помогнем на отбора да постигне повече успехи“, каза Роналдо само преди няколко часа, след като подписа с Ал Насър.

Все пак в новия си тим Кристиано ще прибира умопомаричтелните 200 млн. евро на година, което означава, че само на секунда той ще прибира по 6,5 евро, на час 23,45 евро, а на ден - 555 евро.