0

Т реньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е отпимист за тима си, въпреки че отборът стигна само до равенство 1:1 при гостуването си на Ница. Тимът му вече е на второ място в класирането, като изостава с две точки от лидера Монако.

Ница успя да открие резултата в 38-ата минута чрез Али Абди, който се възползва от рикошет в крака на Нуно Мендеш. Самият Мендеш се реваншира в 52-рата минута, когато изравни след асистенция на върнатия в тима Дембеле. 

"В началото на сезона сме. Стартът ни е обещаващ. Харесва ми това, което виждам. Мисля, че е много по-добър старт от миналия сезон", каза испанецът на пресконференцията си след мача в Ница.

"Имаше ниво на неточност при повечето играчи, което не е обичайно, защото се получиха прости технически грешки при лесни пасове и ситуации, които ние обикновено решаваме. Имаше голям брой необичайни грешки", призна Луис Енрике.

"Горд съм с представянето след лошото първо полувреме. Наистина беше лошо. Но съм доволен от духа след почивката. Местата имат значение в края на сезона, когато свърши, ще видим къде сме. Важното е да спечелим първенството. Най-важното е да се борим за всички трофеи", каза Луис Енрике.

ПСЖ ще играе срещу Страсбург в следващия си мач в Лига 1 на 19 октомври преди двубоя с ПСВ Айндховен в Шампионската лига три дни по-късно.