0

Г ьозтепе стартира новия сезон в Турция с нулево равенство при визитата си на Анталияспор. Воденият от Станимир Стоилов тим изигра изключително равностоен мач при първото си гостуване след промоцията в елита на Турция. Въпреки че двубоят завърши при резултат 0:0, Гурай Вурал прати топката във вратата на „Гьоз Гьоз“ в 47-ата минута. Голът на футболиста на Анталияспор не бе зачетен заради игра с ръка в хода на нападението след проверка на  ситуацията с ВАР.

Като титуляр за измирския клуб започна привлечения от Славия Исак Соле. Халфът от ЦАР беше заменен в 64-ата минута от Доган Ердоган. В стартовия състав беше и бившият футболист на ЦСКА 1948 Елитон.

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов коментира двубоя.  "Беше труден мач и за двата отбора заради метереологичните условия. И двата отбора се опитаха да играят добър футбол. Анталияспор владееше повече топката, но ние имахме повече възможности за гол. За съжаление не успяхме да реализираме", каза Мъри. 

"Първият мач за сезона беше възможност да видим проблемите си като отбор. Ще продължим да работим по тях. Ще дадем всичко от себе си, за да станем по-добър отбор. За нас е привилегия да играем пред нашите фенове. Фенербахче има добър отбор и добър треньор, но имаме всичко, за да спечелим. Ще играем, за да победим", завърши Станимир Стоилов. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX