0

Б ългарският треньор Станимир Стоилов говори след героичното равенство 2:2 на водения от него Гьозтепе срещу тима на Фенербахче в срещата от 2-рия кръг на елитната турска СуперЛига.

Точката бе извоювана дълбоко в добавеното време на срещата, а Мъри и компания възкръснаха от пепелта, след като изоставаха на полувремето с два голa разлика.

"Днес беше труден мач и за двата отбора. Беше почти футболна битка на терена. И двете страни дадоха всичко от себе си, за да спечелят. Мисля, че заслужавахме равенството, което дойде в последните минути. Моят отбор се придържаше изцяло към тактическата дисциплина до първия гол. За кратко загубихме концентрация след дузпата и допуснахме втория гол. Въпреки това се възстановихме през второто полувреме и започнахме да показваме играта, която искахме и вкарахме гола, който търсехме”, каза Стоилов.

"Моят отбор се бори страхотно. Това беше много важно за нас. В същото време има области, върху които трябва да работим и да ги подобрим. Към отбора се присъединиха нови играчи и имаме нужда от малко повече време, за да се адаптираме към тях. Ще продължим работата си на пълни обороти, за да достигнем пълния си потенциал възможно най-скоро", допълни българският специалист.

“Бих искал също така да благодаря на нашите фенове, които ни оказаха невероятна подкрепа днес. Когато сме обединени с тях, можем да обърнем всеки мач. Винаги можем да постигаме това, което искаме. Това е наистина важно за нас”, подчерта Мъри.