0

Х оана Санс, испанската съпруга на затворения с обвинение за изнасилване бразилски футболист Дани Алвес, изненадващо го посети в затвора Brians 2 в Барселона, където е държан без право на гаранция. 

Срещу него има жалба от жена, която твърди, че той я е изнасилил в нощен клуб в каталунската столица на 30 декември. Алвес отрича.

29-годишният модел Санс дойде на свиждане в неделя между 18:00 и 18:50 ч., придружена от Бруно, приятел и личен готвач на 39-годишния бразилски футболист.

„Няма да го оставя сам в най-лошия момент от живота му“, отговори Хоана на репортерката Паула Гонзалес от програмата „Фиеста“ на Telecinco, която я попита за слуховете за развод на двойката.

Когато тя беше разпитана за душевното състояние на съпруга си, отговорът беше ироничен въпрос: „А ти как мислиш?“

Хоана Санс отрече слуха, че уж Алвес е отказал да се срещне очи в очи с жена си, както беше съобщено от Летисия Рекехо в "Програмата на Aна Роса“: "Това е лъжа."

Часове преди посещението си при Дани Алвес в затвора, Хоана Санс изтри единствената си снимка, която беше оставила със съпруга си в социалната мрежа Instagram, в която е последвана от над 938 000 души.

Хоана премахна от Инстаграм тази снимка с Дани, последната в профила й, на която са заедно

 Хоана премахна от Инстаграм тази снимка с Дани, последната в профила й, на която са заедно
Инстаграм