0

Н еймар призна, че ще остане в ПСЖ и през настоящия сезон. Той претърпя тежка контузия на глезена през месец февруари, която го извади от игра за дълго време, но вече тренира на пълни обороти. За интерес към него се говореше от Челси, както и от тимове от САЩ и Саудитска Арабия. "Ще бъда в ПСЖ и през следващия сезон, независимо, че привържениците не ме обичат особено. Ще бъда там, със или без любов”, заяви 31-годишният бразилец пред GazeTV. През май феновете на ПСЖ скандираха срещу Неймар пред дома на футболиста. 

"Какво искам за следващия сезон? Искам да се върна към добрия футбол. Да се възстановя правилно от контузията си. В момента се възстановявам на 70%. Все още не мога да тичам наистина. Това е досадна контузия, тя ме притеснява много. Това беше болезнен процес. Искам да се върна, да тренирам добре и след това да мисля какво да правя през сезона. Очевидно е, че да печеля е моята цел, но преди всичко искам да играя добре".

Бразилецът се върна и към злощастното отпадане на "селесао" от Мондиал 2022 от Хърватия след изпълнение на дузпи. "Плаках 5 дни подред. Много ме боля. Предпочитах да не бях вкарал гола. Това беше най-лошият момент в живота ми”, сподели Неймар. "Не исках да се връщам в националния отбор след световното първенство. Но преосмислих всичко. Беше болезнено да осъзнаеш, че мечтата ти не се сбъдна”, добави той. Все пак медийните изяви на бразилеца включваха и по-оптимистични нотки. Неймар обяви, че ако партньорката му беше бременна с момче, той щеше да го кръсти на добрия си приятел Лионел Меси.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX