0

Б ившият играч на Бурсаспор и настоящ мениджър Несим Нешадов сподели пред „Мач Телеграф“, че Станимир Стоилов е направил верен ход с поемането на втородивизионния турски Гьозтепе. Той заяви, че вярва в неговия успех още през този сезон.

„Станимир Стоилов отива на едно много хубаво място. Измир е най-хубавият град в Турция. Феновете на Гьозтепе са много атрактивни и пламенни. Може би след грандовете техните привърженици са най-запалени. Отбора има нов уникален стадион. Базата им е на изключително високо ниво и се намира в близкия град Урла. Това е една много красива местност. С много хора съм коментирал отбора им и всички са на мнение, че този тим притежава много класни попълнения. Те този сезон могат да влязат в Супер лига.

Мъри е уникален треньори и знае как да ги подреди тези футболисти. Като вземат и още няколко нови попълнения, според мен ще влязат в елита. Мъри е точният човек за този клуб. Той няма смисъл да се доказва. Приятел ми е от много години. Не сбърка с този негов ход. Феновете, базата, стадионът и градът са уникални. Повечето жители са изселници. Голяма българска общност има в Измир. Много хора има от бивша Югославия. Ще се напасне много добре с всички хора. Той е много контактна личност", коментира Нешадов.

Какво още каза Несим Нешадов четете в днешния брой на в. „Мач Телеграф“