0

И грачите на Лийдс се извиниха на своите фенове след загубата с 1:4 от Борнемут и след като видео на отбора, който игнорира млад фен в хотела, набра популярност в социалните мрежи, пише агенция Ройтерс, цитирана от БТА.

Поражението остави Лийдс на точка над зоната на изпадащите, като клубът удължи серията си без победа до пет мача.

"Представянето не беше достатъчно добро. Единственият начин да отговорим е на терена. "Феновете на Лийдс пътуват навсякъде с отбора и заслужават повече от това", казаха играчите в изявление.

Видеоклип, публикуван в социалните мрежи преди мача, също показва как играчите напускат хотела, без да обърнат внимание на феновете, които са се наредили за автографи и снимки. Групата включваше момче в екип на Лийдс, което махна на няколко играчи, които не отговориха.

"Думите не могат да изразят колко съжаляваме, че младежът във видеото, носещ екипа на Лийдс, не получи внимание от отбора. В деня на мача правим разходка, преди и след това спираме за снимки и автографи, за да сме сигурни, че общуваме с феновете, но също така и че сме навреме, когато тръгваме за мачовете. Въпреки това, няма извинение да не признаем феновете и ако родителите на фена, носещ екипа на Лийдс във видеото, могат да ни се представят, ще бъдем благодарни", пишат още в изявлението играчите.

Лийдс гостува на Манчестър Сити в следващия кръг, преди да приеме Нюкасъл Юнайтед.