0

Т у са заедно, ту разделени – пореден епизод от риалитото-сапунка Уанда Нара – Мауро Икарди бе разигран в аржентинските медии и в социалните мрежи. 

Този път няма майтап – раздялата е факт, както обяви съпругата на нападателя на Галатасарай, която замени с него предишния си мъж Макси Лопес, с когото до 2013 г. имат три деца.

След някои слухове, че с Икарди вече са разделени, самата аржентинска бизнесдама и инфлуенсърка реши да съобщи новината: „За мен е много болезнено да изживея този момент. Но като се има предвид моята известност и медийните спекулации, за предпочитане е те да го знаят от мен“, написа аржентинската бизнесдама в история в Instagram и добави: „Нямам какво повече да изяснявам и няма да давам някакви подробности за тази раздяла.“

След това красавицата, която е в Аржентина и записва „Кой е маската?“ помоли за уважение към семейството си: "Моля ви, моля ви за разбиране не само за мен, но и за нашите деца."

Веднага след това Уанда изтри всичките си снимки с футболиста от своя профил в социалната си мрежа, в която има над 14 милиона последователи. Тя придружаваше Икарди само преди дни при представянето му в Галатасарай в Турция, където лично тя му договори условията на наема от ПСЖ.

Няколко часа преди съобщението Уанда намекна, че е разделена с нападателя, когато последовател я попита откога са заедно, а тя отговори "БЯХМЕ 9 години".

От своя страна Икарди не направи изявление, но от своя страна изтри историите в Инстаграм, с които анонсираше, че догодина ще празнуват 10 години заедно с Уанда като двойка.