0

Д еле Али беше една от перлите на Тотнъм, играч, който изглеждаше така, сякаш щеше да завладее света, но в крайна сметка това не се случи. От януари 2022 г. той престана да принадлежи към лондонския отбор, подписа с Евертън, който веднага го даде под наем на Бешикташ от турското първенство, с който има само 13 мача в първенството и два за купата. 

Защо обаче кариерата на Деле Али тръгна надолу – всичко се вижда от последната му снимка в социалните мрежи. Бившият английски футболист е сниман с балон в уста и заобиколен от туби с райски газ. Изображение, публикувано в социалните медии, показващо 26-годишния футболист на маса, пълна с гигантски бутилки азотен оксид, известен също като „хипи крек“. Газ, който британското правителство планира да забрани, въпреки че все още не е незаконен в страната.

Освен това масата е отрупана с други артикули, свързани с нощния живот, включително текила от Selfridges за 245 паунда, Magnum, 16,5% алкохолно тонизиращо вино от Ямайка и „изключително силен“ снус от Сибир, форма на тютюн за дъвчене.