0

К онтузеният вратар на ПСЖ Серхио Рико отговори бързо на посланието, изпратено му от неговите съотборници. След първото занимание на целия тим във вторник парижани му изпратиха снимка, на която позират всички пред клубната база в Поаси, а президентът на клуба Насър Ал-Хелайфи, спортният директор Луи Камп и капитанът Маркиньос държат неговата фланелка.

Испанският вратар на ПСЖ, който все още е болница, добави няколко думи на благодарност към снимката: „Искам да благодаря на всички хора, които ми показаха и изпратиха любовта си към мен в тези трудни дни“, написа вторият страж на ПСЖ в своята „история“ в Инстаграм. „Продължавам да работя върху изцелението си, което се подобрява от ден на ден. Още веднъж благодаря на всички ви и се надявам скоро да се видим отново”. 

„Липсваш ни, приятелю. Бъди силен и се върни бързо, искам да вкарвам голове за теб“, написа му Неймар, а други негови съотборници му изпратиха сърца.

Серхио Рико пострада тежко при инцидент с кон на 28 май. Той прекара повече от 5 седмици в интензивното отделение на болницата, включително 19 дни в кома. Всички в отбора са обнадеждени, че тази нова комуникация с вратаря говори за по-доброто му състояние.