0

С препълнените трибуни на стадиона си „Тала Стейдиъм“ ирландският шампион Шамрок Роувърс опитва да стряска Лудогорец преди реванша им утре от 22 ч. 

Това си пожела треньорът на „детелините“ Стивън Брадли, чийто тим падна 0:3 в Разград миналата седмица. 

Шампионът по футбол на Република Ирландия Шамрок Роувърс определено не се намира в най-добрата си форма, но ще трябва да хвърли всички сили, ако иска да защити реномето си на участник в най-престижния клубен турнир на УЕФА.

"Трябва да подходим с манталитета, че ще спечелим мача. Както знаехме и преди първата среща, че там ще бъде трудно, защото излизаме срещу много добър отбор. Но ние трябва да подходим така, че искаме да спечелим мача и ще се опитаме да го направим", каза треньорът.

От клуба използваха изявлението му, за да подчертаят, че билети се продават все още за източната трибуна на стадион "Тала Стейдиъм".

За Лудогорец Брадли каза: „Това, което показаха онази вечер, беше точно това, което очаквахме, че ще бъдат. Имат някои наистина опасни, атакуващи играчи, но мисля, че показахме през голяма част от второто полувреме, че можем да атакуваме и да ги притесним“. 

Той припомни предишния участия на Шамрок в евротурнирите, в които с подкрепата на феновете си ирландците са преодолявали съперници като Аполон (Лимасол, Кипър) и Слован (Братислава, Словакия).

"Мисля, че сме го показвали в редица случаи и съм сигурен, че във вторник можем да го покажем отново. Знаем срещу какво се изправяме, но знаем, че "Taла" ще бъде пълен. Вече имахме няколко специални вечери тук. Надяваме се, че можем да имаме още една такава във вторник вечерта“, каза Брадли.