0

П СЖ остана без двамата футболисти, които планираше да привлече през зимата. Милан Шкриняр ще остане в Интер до юни, след като изпълнителният директор на клуба Джузепе Марота не позволи трансфера му.

Защитникът искаше да премине в ПСЖ още сега, но френският клуб отказа да плати исканите за него 20 млн. евро. Така той ще отиде в Париж през лятото като свободен агент. 

„Шкриняр направи избор, което е в правото му, а ние трябва да го уважим. Сигурни сме, че той ще продължи да демонстрира същия професионализъм и сериозност както винаги в месеците преди края на сезона. Неговата задача все още е да защитава тази фланелка“, заяви Джузепе Марота, цитиран от БТА.

Грешка в документацията от страна на Челси пък е предотвратила трансфера на Хаким Зиеш под наем в ПСЖ. 29-годишният Зиеш пътува за Париж във вторник за финализирането на сделката. Мароканският национал записа само четири мача като титуляр във Висшата лига и общо шест участия.

Според изданието The Athletic, Челси не е успял да представи всички необходими документи навреме, за да бъде осъществен трансферът, докато анонимен източник от Пари Сен Жермен бе цитиран да нарича ситуацията „първокласен цирк“.