0

С екс скандал с английска футболна звезда измести всички други теми на първите страници на вестниците на Острова. Снимка на бившия национален нападател Анди Карол, който преди време бе най-скъп трансфер във Висшата лига, предизвикаха шок само 2 седмици преди сватбата му с риалити звездата Били Мъклоу.

33-годишният Анди Карол пак е в устата на всички след като бе главен герой на един от най-големите и странни трансфери във Висшата лига – преди няколко години Ливърпул изплати изненадващо високата сума от 40 милиона евро, за да го купи от Нюкасъл.

Здравенякът е в новините заради скандала, в който е замесен заради  някои негови снимки излязоха в компанията на друга жена - Тейлър Джейн Уилки, което може да подсказва за изневяра.

Анди Карол прекара няколко дни в Дубай, където и той, и бъдещата му съпруга вдигнаха своите ергенски партита. Годеницата му се завърна в Англия преди няколко дни, но футболистът остана там да купонясва. От такъв купон са и станали вирусни снимки с 27-годишната блондинка, които тя самата сподели в Snapchat - с него в леглото и в банята, облечена в халат с неговото име избродирано на него.. 

Което предизвика медиен земетръс. 

„Това е позор, когато сватбата е толкова близо“, казва The Sun. Добилата огромна популярност Тейлър Джейн Уилки се защитава. „Всичко беше напълно невинно забавление, на шега. Всички се върнахме в неговия хотел - бяхме аз, Анди и моята приятелка. Не съм спала с него, не беше така, бяхме трима в стаята”, оправдава се младата жена.

„Цял ден и нощ на пиянство. Върнахме се в хотелския апартамент на Анди и пуснахме музика, той си легна и припадна. Нямаше нищо сексуално. Това беше просто шега“, разказва младата жена за епизода с Карол, който също беше придружен от защитника на Нюкасъл Юнайтед Пол Дамет и вратаря Марк Гилеспи.

Завръщането на Карол в Обединеното кралство беше насрочено за този петък и може да го очаква мразовит прием от годеницата му, която се срещна през 2013 г. и с която има две деца заедно в допълнение към две други от предишна връзка.

Карол пристигна в Ливърпул през зимния пазар на сезон 2020/11 заедно с Луис Суарес, но въпреки че уругваецът оправда очакванията, той се издъни. 

Нито времето му в Уест Хем, нито завръщането му в Нюкасъл възкресиха кариерата му, която този сезон го отведе в Уест Бромич Албион в Чемпиъншип, втората английска категория.