0

В чера социалните мрежи бяха разтърсени от промени в профилите в Инстаграм на Алваро Мората и съпругата му Алис Камбело. Те бяха премахнали общите си снимки,, което предизвика слухове за възможна раздяла, които бяха потвърдени днес от футболиста.

„След известно време на размисъл, Алис и аз решихме да тръгнем по различни пътища. Това бяха прекрасни отношения на взаимно уважение, в които се обичахме и си помагахме много. Бяха прекрасни години и в резултат на това нашите четири деца, които без съмнение са най-доброто нещо, което сме правили, това е болезнено решение, така че молим за уважение и съпричастност", написа нападателят на Милан.

„Не си измисляйте истории за минута в светлината на прожекторите, защото повтарям: не е имало никакво неуважение в нито един момент, просто много непрекъснати недоразумения, които малко по малко развалят нещата. Алис винаги ще има специално място в моето сърце и всичко, което преживяхме заедно, беше невероятно и страхотно”, добави той. Под „неуважение“ той визира слуховете, че единият от двамата е имал извънбрачна връзка.

Връзката на Алваро Мората с Алис Камбело започна в Торино, когато той играеше за Ювентус след първото си напускане от Реал Мадрид. Те се ожениха през 2017 г.