0

А ржентинският национал Лаутаро Мартинес отбеляза и четирите гола за победата на Интер с 4:0 като гост на Салернитана в двубой от седмия кръг на италианския футболен шампионат. За Интер успехът бе шести от седем срещи, а отборът заема първото място във временното класиране в Серия А с 18 точки, колкото има и вторият Милан. Салернитана продължава да няма победа от началото на сезона и се намира на предпоследната, 19-а позиция в подреждането с 3 точки в актива си.

Влезлият като резерва в 55-ата минута Мартинес донесе успеха на гостите от Милано с четирите си попадения. Аржентинецът бе точен за 1:0 в 62-ата минута, а в 77-ата покачи аванса на Интер на 2:0 след удобно подаване от Николо Барела. Пак Лаутаро Мартинес се разписа от дузпа в 85-ата минута и четири по-късно оформи крайното 4:0 за миланския гранд и вече има девет гола от началото на сезона в Серия А.

Гостите доминираха в двубоя в първите минути, но футболистите на Салернитана не допуснаха гол до почивката и контролираха темпото до почивката. Матеуш Леговски вкара топката във вратата на Интер в 66-ата минута, но попадението не бе зачетено заради засада.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX