0

О т малтийския Хамрун Спартанс изпратиха своя отговор до УЕФА в понеделник по повод жалбата на Левски, съобщи сайтът maltafootball.com. 
„Сините" поискаха преиграване на реванша заради "сериозно нарушаване на правилата от съдията и неговите асистенти, което е повлияло на крайния изход на мача", като решение от УЕФА по казуса ще има по-късно днес.

Срещу жалбата на Левски Хамрун Спартанс е впрегнал компетентността не само на клубния и международен адвокат, но също шефа на малтийската федерация, неговите вицета, генсекът и ръководителя на футболните рефери в страната. Те са участвали в оформянето на официалния отговор наклуба към европейската централа по казуса с поисканото преиграване.

В документа изпълнителният директор на Хамрун Марсел Боничи благодари на международния адвокат Карло Ромбола, клубния адвокат д-р Давид Фаруджа, президента на Футболната асоциация Бьорн Васало, вицепрезидентите д-р Матю Парис и Адриан Каша, генералния секретар на асоциацията Анжело Кеткути, шефа на съдиите в Малта Алан Марио Сант и служителите на клуба Виктор Касар, Пол Берг и Стефан Салиба, които са участвали в оформянето на отговора с техните технически и професионални компетенции.