0

С ветовният вицешампион за 2014-а Деян Ловрен е много близо до подпис с гръцкия ПАОК Солун, където играе нападателят и капитан на националния ни тим Кирил Десподов.

Твърди се, че 35-годишният хърватски централен бранител, който досега бе във френския Олимпик Лион, вече се е споразумял за личните си условия с комшийския гранд.
Кариерата на Ловрен до момента минава само в елитни клубове на континента, като част от визитката му е свързана с Ливърпул (6 сезона), Саутхемптън, Зенит Санкт Петербург, два периода в Лион и старт на футболния път в Динамо Загреб.

На ниво национални отбори има 78 мача и 5 гола за Хърватия, като е участвал на две световни и две европейски първенства, както и в две издания на турнира на УЕФА Лига на нациите.

Кирил Десподов започва втория си сезон в гръцкото първенство, като миналата година беше един от хората с основен принос за шампионската титла на ПАОК. Медиите в Солун обаче смятат, че той не е никак щастлив от факта, че напоследък губи титулярното си място и не изключват варианта за раздяла.