0

Б ез парфюм и дезодорант на Лудогорец – ХИК

Мерките за безопасност за решителния мач в Лига Европа между Лудогорец и ХИК в четвъртък бяха припомнени от „орлите“ на феновете. Срещата от 4-тия кръг в групата започва от 22 ч. На „Хювефарма Арена“, но вратите ще бъдат отворени поне 2 часа по-рано, изтъкнаха от клуба.
Лудогорец съобщава, че на „Хювефарма Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. 
Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. “ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани”, се казва в съобщението на „орлите“ за медиите.

Билетите се продават днес и утре на клубната база, на касата на улица „Васил Левски“, както и онлайн на адрес https://tickets.ludogorets.com/. 

В деня на мача ще работи и фен караваната в близост до „Хювефарма Арена“, откъдето привържениците могат да си закупят множество артикули и специален колекционерски шал за тазгодишното участие на тима в група С на Лига Европа. 

От лагера на Лудогорец напомнят, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com.

Довечера от 19 ч. „орлите“ ще имат официална тренировка преди мача.

ХИК пристига в България около 13:00 ч. с полет от Хелзинки до Варна. Тимът ще проведе официалната си тренировка на „Хювефарма Арена“ в 21:00 ч.