0

А ко Килиан Мбапе продължи договора си с ПСЖ, който сега е до 30 юни 2024 г., Реал Мадрид определено ще затвори вратата за французина, прогнозира популярното испанско телевизионно спортно шоу El Chiringuito de Jugones.

На „Бернабеу“ вече им писна от номерата на франсето, което разиграваше „кралския клуб“ с иди ми, дойди ми и миналото лято: и когато всички приеха преминаването му в белия клуб за даденост, французинът поднови с ПСЖ. 

Той направи същия финт и сега, докато феновете на Реал го очакваха като месия, а клубът бе готов да похарчи 200 милиона евро за подписа му. 

Ако обаче поднови договора си с ПСЖ и сега, търпението на бялата публика ще бъде изчерпано и гордият клуб ще му затръшне вратата. 

Родриго Фаес, един от журналистите, които най-активно съобщават за развоя на „случая Мбапе“, ясно заяви, че французинът си е играл с „с Реал Мадрид през цялото лято“. В последното си видео Родриго Фаес уверява, че звездата на ПСЖ е отворил вратите за евентуално подновяване с парижкия клуб.

Както Пиер Дориан коментира за RMC Sport, „Килиан Мбапе вече няма извинение да не поднови с ПСЖ“, тъй като е получил всичко, което е поискал от клуба. „Той поиска астрономическа заплата и я получи, поиска главата на Леонардо и я получи, поиска Луиш Кампос в спортното ръководсво, и го получи“....