0

Н овата голяма звезда  на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, подобно на останалите национали в състава на Карло Анчелоти, се завръща във Валдебебас тази седмица, за да започне лятна подготовка. Бразилският футболист прекарва последните си часове ваканция в Рио де Жанейро , където беше със съотборниците си Родриго, Милитао и Камавинга, както видяха неговите последователи в социалните мрежи, които също станаха свидетели на сантименталната му връзка с Кения Ос.

Винисиус и Кения Ос

 Винисиус и Кения Ос

Новият номер 7 на Реал Мадрид и младата инфлуенсърка и певица, посетиха статуята на Христос в Рио де Жанейро, за да се изкачат до най-високата точка. Тя е посочена като едно от седемте чудеса на съвременния свят. Видеозапис показва как Винициус и евентуалното му гадже се държат за ръце.

И разбира се, мрежите започнаха да избухват и много от реакциите бяха насочени към факта, че футболистът може да е влюбен в Кения Ос. Това се потвърждава от нежния поздрав за рождения й ден. „Честит рожден ден на най-добрата тенисистка. Ти си най-добрата, обичам те ”, сподели той в профила си в Instagram, придружен със снимка на новата си тръпка.

Всъщност Кения Ос също публично поздрави Винисиус за неговия 23-ти рожден ден, който той отпразнува преди няколко дни в Рио де Жанейро. „Честит рожден ден на един от любимите ми хора на света. Винаги ше те обичам".