0

Г олемият играч на Северна Македония Горан Пандев затвори устата на сегашния селекционер Благоя Милевски, който не спря да се оправдава след загубата 0:1 от България в Скопие.

Без да каже и дума, с лаконичен и красноречив пост в социалните мрежи, бившият нападател на Интер, Лацио, Наполи и Галатасарай показа кое е най-правилното за Благоя – да си мълчи, за да не се излага повече, като твърди, че отборът върви по прав път.

Горан Пандев не каза нищо, но постът му беше достатъчно красноречив

 Горан Пандев не каза нищо, но постът му беше достатъчно красноречив

Пандев, който е роден в Струмица, недалеч от границата с България, е сложил три емотикона, призоваващи за мълчание, тишина, поставени над изказването на националния треньор.

Самият Милевски, чийто тим завърши предпоследен в групата, обяви резултата от мача с нашите за нереален. „Не си пролича, че играхме почти цял мач с човек по-малко на терена. Създадохме повече положения от българите. Просто не успяхме да вкараме. Резултатът не е реален", смята той.

"Мисля, че в спортно отношение имаше феърплей и коректност“, добави Милевски, след като негов играч бе изгонен с директен червен картон още в 14-ата мин. За грубост срещу Минчев.