0

Н е всичко е цветя и рози и не всички свалят шапка на Лионел Меси в новата му футболна среда в Америка. Аржентинецът вече има 5 гола в първите си 3 мача с Интер Маями, последните два реализирани срещу Орландо за крайното 3:1.

Но извън заглавията и повторенията на виртуозните отигравания на Меси останаха някои конфликтни епизоди с играчи на противника.

На полувремето Лео дори посегна към Сесар Араухо, с когото имаха сблъсъци, а от треньорския щаб на съперника веднага ревнаха за втори жълт и съответно червен картон за аржентинеца, който бе предупреден още в 21-ата мин.

Колумбийският треньор на Орландо Сити Оскар Пареха наля масло в огъня след мача, като намекна за фаворизиране на Меси от реферите: „Може би обикновеният фен не обръща внимание, но имаше и втори жълт картон за Лео, и мен не ме интересува дали е той или някой друг – трябва да се отсъжда еднакво. Това, което се случи на терена днес, не беше честно, така че си тръгнахме разочаровани. 

Трябва да кажем нещата такива, каквито са: не можем да заметем това, което се случи, под килима“,  каза Пареха за съдийските решения при загубата на отбора му.