0

С ъпругата на Хари Кейн - Кейти Гудланд, е започнала да търси дом в Германия преди очакваното преминаване на мъжа й в Байерн Мюнхен, пишат медиите на Острова.

30-годишният нападател навлезе в последната година от договора си с Тотнъм и е желан от клуба от Саудитска Арабия Ал-Хилал, който според Sky Sports „е провел разговори с посредник“ относно възможността да го подпише.

„Шпорите“ в момента отказват да го продадат за по-малко от 100 милиона паунда и са готови да рискуват да го загубят на безценица след 12 месеца, но все пак се надяват да го обвържат с ново споразумение, което ще увеличи седмичната му заплата от 300 000 паунда.

Преди ден обаче се разбра, че Кейн няма да приеме предложения за нов договор от Тотнъм и вместо това има желание да премине в Байерн Мюнхен.

Баварската машина е получила две отхвърляния на оферти за Кейн, като последната е била на стойност £68,5 милиона плюс добавки, а се очаква и трета.

Докато Кейн в момента е в Тайланд и се подготвя за неделния приятелски мач с Лестър, Bild твърди, че партньорката му вече е разглеждала имоти в Мюнхен.

Според изданието, неговата любов от детството Кейти Гудланд, за която Хари се ожени през 2019 г., и други членове на семейството му са били в Мюнхен през последните няколко дни, за да разгледат училища и имоти в района на Грюнвалд в Бавария.

Фитнес инструкторката Кейти започва да се среща с Хари още в училище и в момента двамата имат три деца заедно - Айви, Вивиен Джейн и Луис, и четвърто на път. Семейството гледа и две кучета, кръстени Брейди и Уилсън - на куотърбековете на NFL Том Брейди и Ръсел Уилсън.