О рганизаторите на втората бойна галавечер в дисциплината „Триад Комбат” – „Трилър” пуснаха билетите за шоуто на 26 февруари в Хюстън, в което главната битка е между топ боксьора ни Кубрат Пулев и бившият UFC шампион Джуниор дос Сантос.

Организаторите на втората бойна галавечер в дисциплината „Триад Комбат” – „Трилър” пуснаха билетите за шоуто на 26 февруари в Хюстън, в което главната битка е между топ боксьора ни Кубрат Пулев и бившият UFC шампион Джуниор дос Сантос.

Интересът към двубоя изглежда е доста голям, след като местата се запълват за часове. По-малко от 48 часа след началото на продажбата около половината билети вече са изкупени. Цените на пропуските са между 50 и 275 долара. Най-бързо се разграбват билетите в близост до ринга, които са и най-скъпите.

„Триад Комбат” 2 ще се проведе на 26 февруари. Билетите са в продажба от 2 дни. Вземете своя пропуск, защото ще са разпродадени много скоро”, призова феновете си в социалните мрежи съперникът на Кобрата, известен с прозвището си Циганина.

Пулев се подготвя сериозно за мача си с Дос Сантос, като за целта е избрал високопланинската спортна база Белмекен. Съперникът му пък нае двама кубински треньори, направили няколко олимпийски шампиони, за да го научат как да изненада българина. Преди няколко дни Джуниор се закани да нокаутира Кобрата.

„В периода ми без мач се мотивирах много. Пулев има голям опит. Бил се е с най-известните в бокса, корав противник. Не излизам да направя безсмислена битка без никакво кариерно развитие.

Той е идеалният съперник. Целта ми е на 37 години да постигна велики неща. Мисля, че правилата са в моя полза, когато стане въпрос за граплинг. Но аз отивам да се боксирам. Искам юмруците ми да летят. Винаги гледам за нокаут“, заяви Дос Сантос.