0

С ъпругата на бившия футболист и спортен директор на Барселона Ерик Абидал - Хайет, ще подаде молба за развод, след като е разбрала, че името на съпруга й е замесено в аферата "Хамрауи", съобщава барселонският в. „Спорт" по информация на TV3. 

Сегашната френска национална от Пари Сен-Жермен Кейра Хамрауи бе нападната и бита с железа по краката от маскирани лица. Плъзнаха слухове, че Абидал, носител на сребърен медал от мондиала през 2006 г. с Франция, е имал връзка с Кейра през трите години, в които тя носи екипа на Барса.

Първо за побоя бе арестувана съотборничката й в ПСЖ Амината Диало с предположение, че е поръчала атаката, за да вземе титулярното място на Кейра. Тя обаче бе освободена без обвинения.

Адвокатът на Хайет Абидал - Дженифер Лосанда, публикува кратка информация за решението на клиентката си.

"Принудена от обстоятелствата и с крайно недоволство заради аферата "Хамрауи", Хайет Абидал ще поиска развод в Барселона", се казва в съобщението.

Името на Ерик Абидал бе замесено в аферата, след като съдът установи, че "бръмбарът" за подслушване, който бе намерен в телефона на жертвата Хамрауи, е негов.

Подозират бивше гадже за побоя над звезда на ПСЖ