0

Л ионел Меси изчезна от полезрението в последните дни на националите на Аржентина в Катар, съобщава „Ас“.

Цялата страна е под напрежение за състоянието на Бълхаха, който дойде от клубния си тим ПСЖ с физически проблеми, заради които пропусна и мачове с парижани. 

Какви са проблемите са Меси са нещо като най-голямата  държавна тайна в момента. Той не тренира с останалите от отбора втори пореден ден.

Твърди се, че проблемите на Лео са свързани с ахилесовото му сухожилие. Според самата аржентинска федерация те няма да са пречка той да дебютира във вторник срещу Саудитска Арабия. 

Меси не показа видима болка, като през цялото време беше придружаван от хора от техническия щаб, чиито лица също не изглеждаха особено загрижени.

Това е петото световно първенство за Лео, той отбеляза 10 гола в последните 4 мача за националния отбор и началото му на сезона в ПСЖ напомня повече на Меси от Барселона, отколкото на първите му месеци в Париж.

В допълнение към Меси, нито Лисандро Мартинес, нито Ексекиел Паласиос са работили с групата. Както и при Лео, няма повод за сериозна тревога в нито един от случаите. 

Добрата новина беше навлизането в тренировките на Анхел Кореа и Тиаго Алмада, последните двама, които пристигнаха в Катар като заместници на контузените Хоакин Кореа и Нико Гонсалес.