0

В еликият Роналдо Назарио да Лима направи анализ на случващото се на световното първенство в Катар. Бразилия, неговата страна, беше елиминирана на четвъртфиналите след дузпи от Хърватия и Неймар, една от звездите, беше много разстроен от това, че отпадна. „Той е объркан от елиминирането. За него е твърде важно да остане в „селесао“, казва Феномена.

КИЛИАН МБАПЕ
Той е най-добрият на Световното първенство. Върви с една предавка пред останалите. Впечатляващо е, прекрасно е да го видиш как играе. Франция е големият фаворит, те го показват мач след мач. В Мбапе има неща, които ми напомнят за мен. Той знае как да използва потенциала, който има. Това е впечатляващо е да го гледам на терена.

ЛЕО МЕСИ
Аржентина не играе много добре, но те имат толкова много желание, бягат толкова много, влагат толкова много сърце... И имат Меси, който е решаващ във финалната част.

АРЖЕНТИНА
Ще бъда честен. Не мога да кажа, че Аржентина ще спечели титлата, би било лъжа, ще бъда лицемер.

СЕЛЕКЦИОНЕР НА БРАЗИЛИЯ
Нямам нищо против, ако е чужденец. Бих искал да видя имена като Гуардиола, Анчелоти или Моуриньо като треньор на Бразилия. Но аз не съм този, който избира, ще видим какво ще стане.

МАРОКО
Бих искал те да спечелят, но мисля, че няма да могат да победи Франция. Тяхното приключение е прекрасно. Цяло Мароко е в пламъци в момента.

ЛУКА МОДРИЧ
Той е впечатляващ, как бяга, как играе. Прекрасно. Технически той е невероятен, но не само той, цялата хърватска халфова линия. Как скриха топката от нас! Бъдете много внимателни с тях.