0

Б роени часове ни делят от старта на Световното първенство в Катар 2022, като сайтът Gong.bg ще предостави на своите читатели и зрители най-интересните и любопитни новини, видеа, интервюта и анализи в специалната секция World Cup 2022.

По традиция от последните големи футболни форуми, Gong.bg ще предложи излъчване на живо с картина на своите зрители, които ще могат да гледат всички мачове (64) от Мондиала, с коментарите на екипа от DIEMA XTRA.

Стартът на надпреварата ще бъде на 20.11 от 18,00 часа, като пряк спор ще си дадат домакинът – Катар, който ще мери сили с амбициозния тим на Еквадор. Финалната среща на луксозната арена „Лусаил“ ще се играе на 18-и декември от 17,00 часа.

Отделно от срещите, в специалната видеосекция на Gong.bg, потребителите ще могат да гледат голям набор от видеа, свързани с отборите в емирството, както и ще получават допълнително и ексклузивно съдържание за Катар 2022.

Също така в нашия сайт всички читатели ще могат да играят сериозен брой игри, свързани с предстоящия Мондиал, като за целта няма да е нужна регистрация.

Oт 20-и ноември светът ще бъде Мондиал, а всички ние тръпнем за старта на мачовете в Доха.