0

С ветовната титла за испанския национален отбор е все още далече, но треньорът Луис Енрике е готов да отговаря и на най-циничните въпроси в случай на триумф. Във видеопотока на Twitch той каза на феновете: „Ако спечелим Световната купа, тогава ще отговоря на всички въпроси, които ми зададете и повечето от тях ще бъдат със сексуално естество. Отговарям на всички!“, обеща Лучо.

Сексът преди мач или целесъобразността на поддържането на интимни връзки по време на лагер на националния отбор е една от вечните теми на всяко Световно първенство. От Ринус Михелс или Билардо до Йоахим Льов, през Капело или Сколари, има много треньори, които са били против техните играчи да имат интимни срещи, докато други световни шампиони, като Висенте дел Боске, Парейра или Дидие Дешан признават, че са по-малко ограничаващи и поставят само определени условия за техните собствени практики. 

Сегашният испански селекционер Луис Енрике също предложи своята конкретна теза при срещата си с феновете в своите видеоклипове на живо, в които той участва в един от забавните моменти, когато го попитаха „как се прави Владимир“.

Един от потребителите попита треньора дали позволява на играчите да си "играят с Владимир", което на жаргон е груба шега за практикуване на самозадоволяване преди заспиване (Владимир на испански се римува с dormir, заспивам).

На подхвърляне „Ще си направя Владимир“, неподозиращият събеседник е изкушен да попита „Какво е Владимир?“, и отговорът е "удари си една и заспивай!" 

В тази връзка испанският треньор определи израза като "любопитен" и коментира, че играчите му са имали зелена светлина в това отношение. 

„Всичко, което означава да се освободите и да бъдете пълноценни, е добре дошло. Не е необходимо треньорът да  казва. Всеки да прави каквото си иска, стига да не пречи на другите. Щастието е това, което търсим тук“, обясни той.

Преди дни той вече беше изяснил позицията си за секса преди мачовете в същия канал на Twitch. „Това е нещо много нормално. Не му придавам значение. Стига да не те отнесе вакханалия“, каза Луис Енрике за секса. 

„Разумно - всеки с жена си или с когото иска. Това е в рамките на нормалното“, добави треньорът, който призна и какво е правил навремето като футболист. „Смятам, че сексът е важен и като играч винаги, когато можех, с жена ми правехме това, което трябваше да направим“, завърши той.