0

С ъпругите и приятелките на аржентинските национали в Катар спешно се преместиха в друг хотел два дни преди финала с Франция в неделя. Те се страхуват за безопасността си след някои шокиращи инциденти.

Според Аугустина Гандолфо, приятелка на нападателя Лаутаро Мартинес, на зет й е сервиран сок с големи кристали вътре.

Тя разказа за случилото се в търговски център в Доха в социалните мрежи. „Искам да го разкажа, за да не се случи на някой друг, защото това, което се случи, ми се струва супер опасно."

"Зет ми вече беше изпил половин бутилка комбуча и откри, че има много големи кристали вътре. Казаха му, че трябва да отиде на лекар, защото ако беше глътнал някой от тези кристали, ставаше много опасно за него“.

На всичко отгоре след скандала собственикът на марката сок хвърлил вината върху семейството на Лаутаро Мартинес с обвинение, че някой от фамилията нарочно е сложил кристалите в сока.

„Той дори ни обвини, че ние сме поставили стъклата“, възмутена бе Аугустина в публикацията си.

Агустина Гандолфо подчерта опасността, която пиенето на този сок с кристали би означавало за дъщеря й: „Детето няма способността на моя зет да разпознае, че в напитката има стъкло”.

Според "Sportsmail" двойките на футболистите от националния отбор на Аржентина са се изнесли от луксозния си хотел Waterfront след спиране на тока късно през нощта, като инцидентът със стъклата в сока още повече вдигнал напрежението сред тях. В групата не е Антонела Рокуцо, съпругата на Лео Меси.

Източник на „Дейли мейл“ обясни, че „аржентинците са платили много пари и не очакват да седят на тъмно в хотелските си стаи, а също така да имат проблеми с безопасността си. Много от тях имат малки деца и бебета, затова след разговор с играчите и останалата част от персонала те решиха да се преместят."