0

Ф ренската тенисистка Ализе Лим ще се включи към екипа от експерти при отразяването на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open, който стартира на 17 януари. Спряганата преди време за близка на Григор Димитров Лим ще помага на Матс Виландер, Барбара Шет, Джон Макенроу и Йохана Конта за предаванията на Discovery и Eurosport.

Самата Лим все още е професионална тенисистка, като най-високото й класиране в кариерата й е 148-мо място в света през 2016 г.

През последните години, преследвана от контузии, 31-годишната чаровница от Париж се обърна към тв журналистиката. Преди 3 години тя представяше оригиналното шоу на Tennis Channel International - Academy Life.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

Интересното е, че след като не й потръгна с Григор, сега сексапилната Лим има връзка с бившата НБА звезда Тони Паркър. Четирикратният шампион на НБА разкри връзката си публично в публикация в Instagram, на която двамата изглеждаха доста влюбени. 39-годишният Паркър е известен с големите си романси с холивудски звезди. Той беше женен за актрисата Ева Лонгория, преди тя да подаде молба за развод, след като го хвана в афера със съпругата на бивш съотборник. Паркър се разведе и с втората си съпруга Аксел Франсин през 2020 г., от която има две деца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

По време на коледната ваканция Тони и Ализе бяха забелязани да се наслаждават на пистите по време на ски пътуване в подходящи червени екипи.
Засега обаче любовта ще трябва да почака, докато Лим започва подготовка за Откритото първенство на Австралия.