0

П рисъствието на Серина Уилямс на корта не е било причината Григор Димитров да се скове срещу Андрей Рубльов и да профука преднина от 2 сета. Това гарантира той след мача. И разкри, че бившата му има сериозен принос за победата.

"Имахме ми добър ободряващ разговор вчера", допълни той. "Невероятно да играя пред толкова хора, пред добри приятели и семейство“, каза Димитров. „Като цяло атмосферата е невероятна, така че отново благодаря на всички. Благодаря ви много за подкрепата.

"Няма тайна. Няма никаква тайна. Няма и преки пътища. Никога не съм се отказвал, никога не съм спирал да работя, никога не съм спирал да вярвам. Разбира се, имах колебливи моменти и толкова много нива, но след като спечелиш тези малки битки със себе си, това някак те подтиква да направиш нещо по-добро, за да си наясно с възможностите, които идват“, заяви той.

„Винаги казвам, че трябва във всеки един момент да си готов да всичко. Това не се отнася само за тениса, а за всичко. Никога не съм се отклонявал от това, от работата, която трябваше да положа. Винаги съм искал да се подобря“, добави Димитров.

„Никога не съм гледал по особен начин на възрастта. Тялото ми издържа, играта ми се подобрява. Чувствам, че има още доста какво да изстискам от себе си, може би не само да играя по-добре, но да печеля големи турнири и да поддържам мечтата жива“, завърши Гришо.