0

В одачът в световната ранглиста в мъжкия тенис Яник Синер (Италия) продължава прогреса си към евентуална втора титла от "Големия шлем", след като се наложи в три сета над Кристофър О’Конъл с 6:1, 6:4, 6:2. Така Синер се превръща в още по-голям фаворит за спечелването на титлата на Откритото първенство на САЩ по тенис, след като двама от най-големите претенденти Новак Джокович (Сърбия) и Карлос Алкарас (Испания) вече напуснаха кортовете.

Синер се нуждаеше от час и 53 минути, за да се справи с намиращия се на 87-о място в ранглистата на АТР австралиец.  "Беше страхотен ден, направих страхотен мач. Опитвам се да остана концентриран от своята страна на мрежата и да давам всичко от себе си. До момента съм разбрал, че трябва да играя солидно постоянно и днес беше така. Имаше някои сътресения в срещите до тук, но нещата вървят в правилната посока. Да видим какво ще стане по-нататък", заяви Яник Синер след победата днес.

Той спечели седем поредни мача от началото на победната си кампания на турнира в Синсинати, ще се изправи в четвъртия кръг срещу 14-ия поставен и местна надежда Томи Пол или канадския квалификант Габриел Диало.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX