0

Т реньорът на ЦСКА Саша Илич вярва, че отборът му има сили да се пребори за титлата. "Червените" се наложиха с 1:0 над Локомотив Пловдив и временно оглавиха класирането с две точки пред Лудогорец, който утре гостува на ЦСКА 1948.

"В тези мачове резултатът е най-важен. Поздравявам моите играчи за начина на игра - с много агресия и желание до последната минута. Показахме характер, създадохме положения, доволен съм.

ЦСКА е голям отбор, а големите отбори трябва да побеждават, независимо с какъв резултат и дори и да не играят добре.

Вярваме в нашите шансове за титлата. Имаме още два много трудни мача, Лудогорец имат три. Ще се борим до последно. 

Назон има проблеми и не е готов да играе 90 минути. Марселино също има проблеми и не искахме да рискуваме с него, затова влезе като резерва. Тобиас Хайнц има семейни проблеми и се наложи спешно да отпътува за Норвегия и затова не беше в състава днес.

Саво Милошевич треньор на Левски? Той от най-добрите нападатели на Сърбия в последните 20-30 години, страхотен футболист. Много добър е и като треньор, имах възможност да работя с него в последната ми година като футболист. Нямам нищо против повече от нашите хора да дойдат да работят тук и ако му се отдаде възможност, бих му препоръчал да дойде да работи в България", каза Саша Илич.