0

З авърши и вторият турнир от тазгодишното 10-то издание на националната тенис лига Max Dynamics 17+! След дълга пауза организаторите решиха отново да въведат и дисциплина само по двойки. Турнирът по традиция се проведе на добре поддържаните кортове в спортен комплекс "ДЕМА".
Всички 12 двойки бяха разделени в четири групи с по три двойки във всяка една. Първите две двойки от всяка група се класираха на четвъртфиналната фаза на директна елиминация. 
Победители станаха двойката Симеон Латинчев и Ясен Кехаяминчев, който до финала не загубиха нито един мач. Интересен факт е, че на четвъртфинала победиха и добре играещата двойка и бивши победители в турнирите Руси Гюров и Владислав Моленда с 6/3. 


Във финалния мач Латинчев/Кахаяминчев в рамките на няколко часа за втори път се изправиха срещу двойката Петър Василев и Георги Северов, които също след добра игра успяха да стигнат до мача за златните медали. На финала обаче те отново отстъпиха на по-младите си съперници с резултат 6/4.
За всички участници отново бяха подготвени предметни награди, а за призьорите големи и стилни купи като отново акцентът беше, че бяха брандирани с логото на лигата на и на нашия основен партьор Max Dynamics. Те от своя страна предоставиха изотонични напитки за максимална хидратация. 
Всички участници получиха високопротеинови барчета Go-On, които помагаха за да са максимално заредени с енергия по време на своите мачове. От Doppelherz също подариха висококачествени хранителни добавки!
Следващият турнир е предвиден за 05 - 06 октомври и ще включва отново мачове поединично и по двойки.