0

С ветовният и двукратен европейски шампион по вдигане на тежести Карлос Насар заяви пред „Мач Телеграф“, че при първа възможност ще подкрепи на живо любимия си футболен тим ЦСКА. Суперталантът от Червен бряг, който само преди дни подлуди препълнените трибуни на „Арена София“ с невероятно шоу и нов знаменит успех, гарниран със световен рекорд, от дете е привърженик на „армейците“.

„Еуфорията от втората ми европейска титла вече поотмина. Няма как, предстоят нови състезания и трябва да се концентрирам върху тях. И така до олимпиадата. Програмата ми от тренировки и състезания е много наситена и точно поради тази причина не мога да отида на мач на ЦСКА сега. Ето, имах покана да присъствам на двубоя с Ботев Враца на „Васил Левски“, но не успях.

ЦСКА кани Карлос Насар като коз в битката за титлата

Дано тази година отборът вземе титлата. При първа възможност ще отида на стадиона, за да го подкрепя. Но не знам кога ще е това. Сега тренирам за много важен двубой от Бундеслигата на Германия. Моят клубен отбор Хайнсхайм има решаващ дуел за влизане в Първа Бундеслига срещу Дортмунд тази събота. В петък летя за Германия. След това наред е последната олимпийска квалификиция – в Пукет, Тайланд. Там също ще се опитам да стана първи. Тя е задължителна за участие и там ще са най-добрите в моята категория до 89 кг.“, сподели 31-кратният световен рекордьор във всички възрастови групи в щангите.

Как е станал цесекар и кой е дал първата му премия - четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"