0

К уотърбекът на Тампа Бей Том Брейди изглежда все пак ще сложи край на невероятната си кариера или поне не даде индикации, че ще остане в отбора и за следващия сезон.

45-годишният Брейди не бе в особено добро настроение след поражението на "корсарите" с 14:31 от Далас Каубойс в първия кръг на плейофите. Поражението сложи край на сезона на Тампа Бей и няма да даде възможност на най-успешния играч в историята на Националната футболна лига (НФЛ) да се бори за рекордния осми шампионски пръстен. 

Срещу Каубойс Брейди завърши с показатели от 35 успешни паса от 66 опита за общо 351 ярда, два тъчдауна и едно пресечено подаване.

След края на сезона Брейди става свободен агент и се очаква той да премине в друг отбор. Според медиите в САЩ отказване на ветерана също не е изключено, но е малко вероятно.
"Отивам си у дома, за да се наспя добре. Бях много фокусиран върху този мач, така че ще решавам ден за ден", заяви той.

"Всеки човек научава уроци през всяка година от живота си. Винаги искаш да завършваш годината на върха, но това не е възможно в спорта. В тази лига има 32 отбора, всеки от които е много боеспособен. Само един от тях обаче може да спечели титлата. Този уикенд бе преминат от осем отбора, но седем от тях няма да се чувстват добре в края на сезона. Чувството да си на върха е страхотно", каза още Брейди.

Освен с ранното си отпадане в плейофите, тази година бе белязана и от раздялата му със съпругата му Жизел Бюндхен.