0

Н осителят на две европейски титли на WAKO Зохраб Азимов ще се изправи срещу българина Веселин Иванов по прякор ,,Лудия“ в една от главните битки на BKFC 58 в ,,Арена София“ на 22-и март. Двубоите от BKFC 58 може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2 и новия специализиран канал Fight Klub.

Билети за голямото събитие на 22 март ще откриете в Grabo.bg!

Азeрбайджанецът е ставал шампион по кикбокс в родната си страна цели 14 пъти, а професионалните му срещи са повече от 50.

Зохраб Азимов

 Зохраб Азимов

„Аз съм боец който пише история  като шампион не само в родната си страна, но и по целия свят. Причината да се захвана с това е моят баща. С него често гледахме филми с бойни, а у дома той редовно вдигаше тежести и практикуваше различни спортове", сподели Азимов преди събитието.

“Аз съм голям любител на риска. Нашата работа е изпълнена с него, а аз винаги се стремя да достигна следващото ниво. Щастлив съм от факта, че съм първият боец от Азербейджан, който ще представи държавата в боя с голи ръце.

„Наемния убиец“ от Египет, който е готов да разтърси „Арена София“!

Боецът с две висши образования Тони Маркулев: Георги Валентинов ме удари два пъти в слабините, но въпреки това го победих (ВИДЕО)

Представителят на BKFC за България Любомир Геджев: Бихме рекорда на Щатите по продадени билети за бокс с голи ръце! (ВИДЕО)

Предпочетох да подпиша договор именно с BKFC, защото те се различават от всички останали организации – те подбират най-добрите бойци от цял свят и им дават глобална арена, където да покажат уменията си", допълни той пред MMA.bg.

"В случая Веселин не го познавам, но без значение кой е срещу мен, само един от бойците на ринга ще спечели и това искам да съм аз. Винаги се бия за победа. Хората в залата ще разберат защо прякорът ми е Легендата", каза още азербайджанецът.

BKFC 58 ще включва 12 битки с голи ръце между бойци от 13 държави.