0

С илният снеговалеж в Турция не подмина и района на курорта Анталия, където повечето български елитни клубове са на подготовка. Най-сериозно от бурята пострада „Марица“ - пловдивчани бяха затрупани на магистралата към Истанбул и изпуснаха полета си.

Силният снеговалеж в Турция не подмина и района на курорта Анталия, където повечето български елитни клубове са на подготовка. Най-сериозно от бурята пострада „Марица“ - пловдивчани бяха затрупани на магистралата към Истанбул и изпуснаха полета си.

Те прекараха почти 24 часа в автобуса, преди местните власти да успеят да изчистят магистралата. В крайна сметка тимът продължи с автобуса си директно към Анталия, тъй като няма други удобни полети от Истанбул.

Снегът обърка и плановете на ЦСКА. „Армейците“ трябваше днес по обяд да играят контрола с австрийския „Хартберг“, която обаче в крайна сметка бе отложена. Причината е, че домакините в турския комплекс не успяха да изчистят терена и така двубоят ще се играе утре от 9:30 часа сутринта, като ще се предава пряко по „Диема Спорт“.

Вместо проверка пък играчите на Стойчо Младенов проведоха занимание във фитнеса. Все още не е ясно дали срещу „Хартберг“ ЦСКА ще бъде воден от Младенов, който е болен. Преди дни помощникът му Анатоли Нанков разкри, че се надява спецът да се завърне до края на седмицата.