0

В ицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед бе хванат на калъп с цели три мацки. 

В навечерието на 50-годишнината си, която навършва днес, легендата на чешкия футбол бе заснет в компрометиращи клипчета. 

В неделя, ден след равенството 1:1 на Юве срещу Рома, в социалните мрежи се появи видео, на което Недвед танцува с три полуголи момичета на възраст около 30 години. Бившият футболист видимо се забавлява, а в един момент опипва една от мацките по гърдите. 

През 2019-а кавалерът на Златната топка се разведе със съпругата си Ивана след 27 години брак и две деца. Не след дълго той заби младо гадже - 26-годишната ездачка Луцие. Разликата във възрастта обаче си каза думата и Павел изостави младата дама, след като й се насити. Плейбоят не стоя дълго време сам и в края на миналата година се залюби с чешката певица Дарина Гамбошова, която е известна със сценичния си псевдоним Дара Ролинс. Медиите в Италия вече гадаят дали двамата са все още заедно заради изцепката на легендарния халф. 

След мача с Рома пък Недвед отново бе злепоставен. В социалните мрежи се появи видео, на което шефът на „Старата госпожа“ върви пиян и трудно се държи на краката си. На Апенините предположиха, че след двубоя на „Ювентус Арена“ той е посетил заведение, където се е почерпил с алкохол. След като си е тръгнал във видимо нетрезво състояние, е бил заснет от минувач.

Най-вероятно Недвед е отивал именно при трите момичета.