0

Б ившите съотборнички в националния отбор на САЩ по футбол Ашлин Харис и Али Крийгър сложиха край на 13-годишната си връзка, която в последните 4 г. беше скрепена от брак. Жълтите издания твърдят, че в ябълка на раздора се е превърнала актрисата София Буш, известна с ролите си в „Джон Тъкър трябва да умре“ и сериала „Самотно дърво на хълма“.

41-годишната Буш се е разведе през август с втория си съпруг Грант Хюс, с когото вдигна голяма сватба 13 месеца по-рано. По случай годишнината им София се разчувства в социалните мрежи: „Днес се навършват 365 дни, откакто те наричам свой „съпруг“. Най-доброто решение в живота ми. Все още се чувствам възторжена. Обичам те, любими мой“.

Явно наистина крахът на отношенията й с бизнесмена се дължи на новата връзка, защото на 19 септември Ашлин също подаде молба за развод с Али в съд във Флорида. Самата Крийгър, която играе за ФК Готам, потвърди за аферата в Инстаграм: „Готвя се за плейофите, докато съм в лимонадената ера на Бионсе“. На всички нейни последователи, които я подкрепиха с коментари, стана ясно, че говори за албума на Бионсе Ноулс от 2016-а, чиято основна тема беше неверният й мъж Джей-Зи.

След въпросните плейофи в Националната футболна лига Крийгър, известна с прякора Принцесата воин, смята да сложи край на звездната си кариера. 39-годишната защитничка е световна шампионка от Канада 2015 и Франция 2019, също като доскорошната си любима Харис, която окачи бутонките миналия ноември.

Навръх 38-ия си рожден ден на 19 октомври Ашлин бе забелязана да посещава дома си с Али, гушнала по-малкото им дете. На 14 февруари 2021-а футболистките осиновиха дъщеря си Слоун, а на 16 август 2022 – и сина си Оушън. Тогава Харис написа: “Невероятно сме благодарни и развълнувани за тази нова глава в живота ни. Оушън Мей, добре дошъл в семейството. Твоите майки и голямата ти сестра те обичат много“.