0

Х алфът на Атлетико (М) Родриго де Паул бързо забрави майката на двете си деца Камила Хомс.

По публикации в социалните мрежи стана ясно, че аржентинският национал е изкарал няколко страстни дни в Ибиса с популярната в родината му актриса Тини Стоесел. Връзката между двамата бе разкрита от инфлуенсърката Вики Брайер, която дори ги призова да извадят отношенията си на бял свят.

Мартина Стоесел е разностранно надарена личност. 25-годишната красавица придоби известност с ролята си на Виолета в едноименния латиносериал. Освен това тя е и талантлива певица и има няколко запомнящи се хита. Тина също така е модел и танцьорка, което й осигурява участия в много телевизионни предавания. Книгата и „Просто Тини“ пък е издадена в цяла Латинска Америка, както и в Испания, Бразилия, Полша, Украйна и Франция. През 2015 г. тя излезе и на българския книжен пазар. „Някои ме виждат единствено в ролята ми на Виолета, с която винаги ще се гордея, но аз съм Мартина и искам да ме опознаете такава, каквато съм, ПРОСТО ТИНИ“, пише в предговора 18-годишната тогава аржентинка. Стоесел печели добре и от своята марка парфюм „Цвете от Тини“, който е разработила заедно с баща си Алберто Морияс. Преди Родриго де Паул тя имаше любовна авантюра с испанския модел Пепе Баррисо Силва.

Родриго де Паул и Камила Хомс бяха заедно повече от десетилетие и изглеждаха страхотно семейство. Наскоро играчът призна пред журналиста Хоакин Ел Поло Алварес, че е разделен с майката на децата си Франческа и Баутиста.
„Да, приятелю. Разделени сме от месеци. Обичаме се много, привързани сме един към друг, но да, не сме заедно“, споделил халфът на Атлетико (М), който в миналото бе нарочен, че има афера с Чайна Суарес, актрисата, с която Мауро Икарди кръшка на благоверната си Уанда Нара.

Де Паул премина при „дюшекчиите“ миналото лято. Въпреки че е твърд титуляр, той почти сигурно ще напусне клуба от Мадрид след края на сезона. Халфът възнамерява да се завърне в Италия, където изкара пет страхотни сезона с Удинезе.