0

А нтъни Амирати определено е един от най-известните участници на игрите в Париж.

При това, без да спечели медал. Представителят на домакините в овчарския скок не успя да се класира на финал. При опита си на 5,70 м атлетът събори летвата, след като я закачи с мъжкото си достойнство и това го извади от играта. Клипчето от този злощастен за Амирати миг стана абсолютен хит в социалните мрежи.

Но всяко зло за добро е казал народът. Оказа се, че французинът може да спечели добри пари от конфузната ситуация, в която изпадна. Стига да е достатъчно разкрепостен. По информация на американския портал за знаменитости TMZ порно сайтът CamSoda е готов да плати 250 000 долара на Амирати, ако се съгласи да покаже уменията си в секса пред камерата.

„Ако зависеше от мен, щях да ви наградя за това, което всички видяха – талантът ви под нивото на колана. Като любител на дейностите ориентирани към чатала, бих искал да ви предложа 250 000 долара срещу 60-минутно шоу пред уеб камерата, в което да демонстрирате достойнството си, без напречната летва, разбира се“, отправи пред TMZ офертата си към атлета вицепрезидентът на CamSoda Дарин Паркър.

Самият Амирати избягва да коментира темата за ролята на големия си пакет за провала на олимпийските му мечти за финал. Той фокусира нещата върху техническите аспекти на изпълнението.

„Това е голямо разочарование. Малко съм изнервен, защото не пропуснах нищо при третия си опит на 5,70 метра. Може би трябваше да настроя по-фино настройките в тренировките“, бе лаконичният коментар на Амирати за неуспешния му опит.

Иначе французинът е обещаващ състезател. Той е европейски и световен шампион до 20 г. Личният му рекорд в овчарския скок е 5,81 м, който записа през август 2022 г. в Санкт Вендел.