0

Н ова мацка топли леглото на нападателя Винисиус Жуниор.

Нападателят си прекарва отлично в компанията на балерината Биа Мишеле, която вече се намести на уютно при него в Мадрид. Хубавицата уж обяснява, че била на екскурзия в испанската столица и просто прекарала известно време в компанията на известния си сънародник, защото били двама бразилци на едно и също място. За всички обаче било ясно, че не са просто приятели.

Биа провокира клюките през изминалия уикенд, като се появи на „Сантяго Бернабеу“ за мача с Осасуна с екип не на кого да е, а именно на Вини. За нейно огромно щастие той вкара гол, неговия втори от началото на сезона в Ла Лига.

Бялата премяна не остана незабелязана от последователите на балерината в Инстаграм, които са завиден брой – 1,5 милиона. „Винисиус напада отлично и на терена, и извън него“, написа потребител на социалната мрежа. „MC Gui e история, на дневен ред е Вини“, написа друг, препращайки към бурната и пълна с много болка връзка на Биа с известния бразилски певец. Двамата бяха сгодени, но тя захвърли пръстена му, след като на няколко пъти го хваща в изневяра, последният от които с непозната в мотел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEATRIZ (@biamichelle)

Красавицата е на 22 години и преди две изпълни детската си мечта да е част най-популярните балети в Бразилия. Танцува още от 4-годишна и в кръвта й тече италианска кръв по бащина линия и японска по майчина. За себе си казва, че освен танците, има още две големи страсти – да шофира и футболния Коринтианс.

Според запознати тя и Вини, който е юноша на Фламенго и играе в Реал от 2018-а, се запознали на парти в къщата му в Рио де Жанейро през лятото. Някъде по това време се заговори, че 23-годишният футболист има връзка с мексиканката Кениа Ос. Преди това пък беше със сънародничката си Мария Мазали.