0

Н а четири колела вече ще живее бащата на легендата в снукъра Рони О'Съливан.

Рони-старши се изнесе на каравана с наполовина по-млада от него жена и вече седем месеца са в движение. Съденият за убийство англичанин е на 67, а любителката на духовния и природосъобразен живот Тифани Кушнер е на 33. Идеята да обикалят пътищата е на младата дама, която убеди любимия си да купят луксозен ван, оборудван с всичко необходимо, на стойност 94 000 паунда.

В дългосрочен план брюнетката, разработила напитка от гъби за фитнес маниаците, мечтае за собствена градинка, в която с Рони да отглеждат храната си. „Живеех удобно в прекрасен апартамент в Чигуел. Един ден, седнала пред телевизора, прехвърлях каналите и разглеждах списание. И се замислих какво искам. Проблемът беше именно в комфорта. Реших, че трябва да заменим всичко това с фургон на пълен работен ден“, разказа в социалните мрежи Тифани, чиято цел е да докаже, че не вещите правят човек щастлив.

В караваната няма пералня и химическа тоалетна, но затова пък има мини баня и място за всички билки и прахчета на дамата, която е с 12 години по-млада от доведения си син Рони О'Съливан, известен в света на снукъра с прякора си Ракетата.

„Имам си нов приятел. Казва се Рикардо, от 8 години е бездомник и обитава гората срещу мястото, където сме в момента. Говорим си по цял ден“ разясни още Тифани.
Тя обаче признава, че с любимия й мъж не са се лишили от всички удобства. Двамата продължават да поръчват храна, запазили са и членските си карти за луксозен фитнес. Таткото на спортиста няма никакъв проблем с парите, след като направи милиони от верига сексмагазини.