0

П римата на българската музика Лили Иванова се оказа горд притежател на баскетболната купа на България, която в петък вечерта бе спечелена от Левски след драматичен мач с ЦСКА.

Оказа се, че президентът на „сините“ Константин Папазов е подарил ценния за клуба му трофей на Лили. Това съобщи журналистът Мария Мицова в предаването „В Темпото на Кари“.

След успешния финал за „сините“, Папазов се оказва, че е в ресторанта, в който вечеря и Лили Иванов.

Тогава Тити е взел решение, че ще подари този трофей на примата на българската музика. Така спечелената Купа от „сините“ вече е притежание на Лили Иванова.

Самата певица преди седмица направи дарение на футболния Левски, за да погаси част от задълженията си към НАП. Папазов пък обеща всички средства от билети, закупени от „сините“ фенове за финала с ЦСКА, да отидат за същата кауза.

По-късно днес самата Лили Иванова призна за подаръка. Тя честити спечелената Купа на България на баскетболния Левски и благодари на президента на клуба Константин Папазов за подарения трофей.

„Честита КУПА БЪЛГАРИЯ 2023 на Баскетболен клуб Левски!

Благодаря на г-н Тити Папазов, президент на клуба и на прекрасните баскетболисти за подаръка - оригиналната купа, която момчетата завоюваха на 24.03.2023г. в зала „Арена София“!

За мен е огромна чест! 

От цялото си сърце ви пожелавам здраве, щастие и винаги - най-големите успехи, с които България да се гордее“, написа Лили Иванова в профила си в социалната мрежа Фейсбук, публикувайки и снимка на трофея.